maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kerstrun Ouder & Kind

Kerstrun Ouder & Kind

12 december 2018
Van 17:30 uur tot en met 00:00 uur

Op woensdag 12 december organiseert de Toppie sportcoach Hooge Nesse voor de 3de keer een leuke en gezellige Kerstrun voor ouder&kind. Er zijn op de dag 3 afstanden mogelijk: 400m, 800m en 1200m. Op de dag zelf mag je kiezen voor welke afstand je gaat. Het maakt niet uit hoe je de route aflegd; rennend, lopend, hinkelend, zolang je maar samen plezier hebt! Kom samen met papa, mama, opa, oma, oom of tante, ren samen!

We gaan voor een leuke kerstsfeer vandaar dat we de run aan het einde van de dag is. Volg de fakkels om de route af te leggen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een warm kopje chocolademeld te nuttigen. Extra sfeer en gezelligheid!

Kom in je leukste, gekste en stoerste kerstoutfit! Er is een prijs voor de origineelste kerstoutfit! De IVN schoolgidsen van 't Weetpunt zijn aanwezig om verse broodjes te maken met de kids!

Vanaf 16.45 uur is het mogelijk om je aan te melden.
Om 17.30 uur zal de start zijn bij het Spartelbadje (Lindtsedijk 223 Zwijndrecht).
Er zijn beperkte parkeermogelijkheden, kom dus zoveel mogelijk met de fiets!


Aanmelden: Kan vanaf 16.45 uur
Start run: 17.30 uur
Doelgroep:  Kinderen samen met papa en/of mama
Verzamelen: Spartelbadje aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht

Hoe meld ik me aan?
Voor deze activiteit hoeft u alleen uw kind aan te melden. We gaan er vanuit dat er per kind 1 ouder/verzorger meedoet. Inschrijven via de website. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rob door te bellen naar 078-6450039 of te mailen naar rob@hattricksport.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Toppie Coach

het Spartelbadje, Lindtsedijk 223

www.toppiecoach.nl
Deel dit bericht met je vrienden!