maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Alzheimer Café Swinhove - Dementie en de december maand

Alzheimer Café Swinhove - Dementie en de december maand

05 december 2018
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Vanavond geeft gespreksleider, Petra van de Heiden, tips om de december maand op een aangename manier door te komen. Onder het motto:  Er samen over praten, helpt. December is altijd een moeilijk maand wanneer je partner of ouder lijdt aan Alzheimer of een ander vorm van dementie. Hoe ga je daar mee om? Hoe houden we het voor allen gezellig.

In het Alzheimer Café is er alle gelegenheid voor uw eigen vragen en voor onderling contact. Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. Vandaag gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar.  Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer half 10.

De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor onderzoek.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Alzheimer Café Swinhove

Swinhove, Plantageweg 3

06-21126071

alzheimercafe@swinhovegroep.nl
Deel dit bericht met je vrienden!