Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Koffieconcert Lindtse Kerk'
02dec 2018

Koffieconcert Lindtse Kerk

Zondag 2 december 2018, van 12:00 uur tot 13:00 uur.

Vandaag vindt in de Lindtse Kerk het laatste koffieconcert van dit jaar plaats. Medewerking wordt verleend door het PELGRIM TRIO uit Dordrecht. Het Pelgrim Trio ontstond min of meer toevallig door de ontmoeting van een al jarenlang succesvol opererend duo altviool/piano met een klarinettiste die in de buurt kwam wonen.

Karin Dolman, Caecilia Boschman en Thea Rosmulder begonnen als Pelgrim Trio in 2004 met een eerste concert in het Hof in Dordrecht. Het was het begin van een warme en succesvolle samenwerking met vele mooie concerten, waaronder ook een jaarlijks zomeroptreden op de Dag van de Romantische Muziek in Rotterdam. Tien jaar later, zomer 2014, werd het trio het zeer gewaardeerde docententeam van de kamermuziekcursus op het Chateau de La Lande in Crozon (Fr.).

Koffieconcerten worden 4 keer per jaar gehouden in het kader van Kerk in de wijk en de toegang is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert zal om 12.00 uur aanvangen en u bent van harte uitgenodigd.

Contactinformatie:
Locatie: Lindtse Kerk aan de Develweg 28
Website:http://lindtsekerk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!