maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Open dag Centrum Voel Je Fijn

Open dag Centrum Voel Je Fijn

27 oktober 2018
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Het in februari geopende centrum voor mind, body & soul, dat gevestigd is in winkelcentrum Noord, houdt op zaterdag 27 oktober een open dag. De open dag is georganiseerd om geïnteresseerden te laten ervaren wat het centrum zoal te bieden heeft.

Voel Je Fijn is een initiatief van oprichtster Helga Gardenier.
We vroegen Helga hoe zij op het idee van dit concept is gekomen.
“Als behandelaar heb je niet altijd een ruimte in huis om deze als behandelkamer in te richten, daarnaast kan het lastig zijn als individu een klantenkring op te bouwen binnen de grote vijver van aanbieders. Door dit centrum op te zetten bied ik zelfstandigen de kans tegen aantrekkelijke tarieven ruimtes te huren en vanuit een samenwerking met zijn allen een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden voor mensen die bewuster, meer ontspannen en positiever in het leven willen staan.”

Intussen is er een leuk team van aanbieders dat nog steeds groeit. Zo kun je binnen het centrum yoga en ontspanningssessies volgen, maar ook actieve meditatie, creatieve coaching en diverse andere groepsactiviteiten.
Voor 1 op 1 sessies kun je bij Voel Je Fijn terecht voor miskraambegeleiding, ademwerk, hypnotherapie, diverse massages of massagetherapie, kaartreadingen en healing behandelingen.

Ook is er aan het centrum een kadoshop gekoppeld met originele en spirituele artikelen.
De open dag wordt georganiseerd om mensen bekend te maken met het centrum en wat we te bieden hebben. Zo kun je gratis verkorte groepslessen volgen en 1 op 1 sessies ervaren. Op deze manier hopen wij de kans te krijgen meer inzicht te geven in de diverse behandelingen en groepsactiviteiten. Voor de groepssessies kun je je aanmelden via e-mail, Facebook of telefoon, het programma is terug te vinden op Facebook en de website. De 1 op 1 sessies zijn op basis van inloop".

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Centrum Voel Je Fijn

Burgemeester Jansenlaan 143

078 645 62 69

www.voeljefijn.nl
Deel dit bericht met je vrienden!