maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Dag van de Duurzaamheid in winkelcentrum Walburg

Dag van de Duurzaamheid in winkelcentrum Walburg

13 oktober 2018
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag organiseert de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard, samen met de gemeente Zwijndrecht voor de zevende keer de Dag van de Duurzaamheid in Zwijndrecht. Dit is jaar is de duurzaamheidsmarkt wederom in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Vanwege de verbouwingsactiviteiten kunnen we in het pand van de KIJKSHOP.

De dag staat in het teken van onze leefomgeving, ons klimaat, duurzame energie, biodiversiteit, hergebruik van materialen, groen, afval en alles wat te maken heeft met duurzaamheid. Bedrijven en organisaties die werkzaam zijn op het gebied van duurzaamheid zijn aanwezig op deze dag. De gemeente Zwijndrecht bijv. is van de partij met fruitbomen! Bijna gratis!

Er zijn nog kramen/plaatsen beschikbaar. Aan deelname op de duurzaamheidsmarkt zijn voor deelnemers geen kosten verbonden; het gebruik van een kraampje/plek is gratis. Voor meer info en aanmelden kunt u bellen (078-6101879) of mailen naar de secretaris van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard: cees.roosendaal@hetnet.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard

Winkelcentrum Walburg, het pand van de KIJKSHOP

078-6101879

cees.roosendaal@hetnet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!