maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kletskoek! Festival - Safari editie

Kletskoek! Festival - Safari editie

04 oktober 2018
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Deze editie van KLETSKOEK! Festival is er niet zo maar één, maar een ware safari editie! Want, op 4 oktober is het Dierendag en tijdens de safari komen jullie zat dieren tegen. Om de twintig minuten kan je meedoen aan een nieuwe activiteit. Bij de Wijze Uil kan je meedoen aan het voorlees spel van De Bibliotheek. In de huiskamer van de Duizendpoot vind je Nel Snottebel met haar poppenspel en knutsel je een eigen dierenmasker. Als je berehonger hebt kan je een lekker ijsje scoren bij de Ijzige Ijsbeer. Of wagen jullie je aan een dansworkshop bij de Dansende Dodo? Ga op safari langs de verschillende onderdelen en verzamel zoveel mogelijk stempels! Heb je genoeg stempels verzameld? Dan krijg je een leuke verrassing als je naar huis gaat en je de kaart inlevert.

Tijdens het festival op 4 oktober, Dierendag, zetten wij de dieren in Zwijndrecht extra in het zonnetje! Hoeveel dieren wonen er bij jou in de straat? Welke soorten dieren er in Zwijndrecht? Hoe hou je hun leefomgeving schoon? Leer er alles over bij de BeestenBende en doe mee met de zwerfafval race. Wil je meedoen aan andere BeestenBende dagen? Dat kan! Word gratis lid van de BeestenBende en ontmoet nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Inschrijven en lid worden kan tijdens het festival.

Naast de activiteiten is er genoeg te doen. Spring je gek op het springkussen, laat je schminken of smul van een koek. Bij Ballonartiest André kan je terecht voor de mooiste (dieren) figuren van ballonen. Voor ouders die even willen bijkomen is er de speciale Very Important Parent Area, waar zij lekker een kopje thee of koffie kunnen drinken.

Verkleed je als je lievelingsdier en kom naar het Kletskoek! Festival!
Op donderdag 4 oktober, van 14:00 tot 17:00 uur in wijkcentrum Hart van Meerdervoort, Perkstraat 47b

Deel dit bericht met je vrienden!