maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Cop of Coffee in de IJsvogel

Cop of Coffee in de IJsvogel

03 oktober 2018
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

Wilt u een kopje koffie drinken met de wijkagent?
De wijkagent heeft een belangrijke rol in uw buurt. Maar wat doet een wijkagent nou allemaal? Het antwoord is: een wijkagent doet van alles. Hij is bezig met de totale politiezorg binnen zijn of haar wijk. Denk aan de aanpak van sociale problemen, zoals overlast gevende jongeren, milieudelicten en criminaliteit. De wijkagent krijgt daarbij natuurlijk wel hulp van andere collega’s, maar uiteindelijk is hij/zij wel het aanspreekpunt voor de wijk. Een wijkagent werkt dan ook veel samen met de gemeente en met maatschappelijke organisaties die ook werkzaam zijn in de wijk.

Wilt u kennis maken met uw wijkagent?
Uw wijkagent Arno Jonkers stelt zich beschikbaar in de IJsvogel (Swinhove) om naar u te luisteren. Op deze manier kunnen buurtbewoners met elkaar en de wijkagent in gesprek over de bevindingen in de buurt Nederhoven. De wijkagent kan mogelijk uw vragen beantwoorden en u informeren over belangrijke zaken.
Locatie:               IJsvogel (Swinhove), IJsvogelplein 300                              
Datum:                woensdag 3 oktober 2018
Tijd:                      10:00 – 11:00 uur

Foto: De IJsvogel

Info

Organisator:

Adres:

Swinhove, de brasserie van De IJsvogel

IJsvogelplein 300

Deel dit bericht met je vrienden!