dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Zwijndrecht

Kinderkleedjesmarkt Winkelplein Kort Ambacht

08 september 2018
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Op zaterdag 8 september van 10:00 tot 16:00 uur organiseren de winkeliers van Winkelplein Kort Ambacht weer de grootste gratis kinderkleedjesmarkt van Zwijndrecht en omstreken. Bij het neerleggen van de kleedjes moeten kinderen opletten dat ze geen kleedje neerleggen voor de ingang van winkels of horeca.

Kinderen mogen gratis hun spulletjes verkopen, muziek maken of een theatervoorstelling geven, op hun eigen meegebrachte kleedje. (Aanmelden is wel noodzakelijk om zeker te zijn van een plekje) maar ze mogen daarbij geen geluidversterkende apparatuur gebruiken.

De kinderkleedjesmarkt is bedoeld voor kinderen die (tweedehands) spullen willen verkopen.

Gratis aanmelden voor de kinderkleedjesmarkt kan bij Sisters of Taartshoppie Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht

Info

Organisator:

Adres:

de winkeliers van Winkelplein Kort Ambacht

Winkelplein Kort Ambacht, Kort Ambachtlaan

Deel dit bericht met je vrienden!