vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Informatiemiddag: Langer thuis wonen, comfortabel én veilig

Informatiemiddag: Langer thuis wonen, comfortabel én veilig

17 augustus 2018
Van 14:30 uur tot en met 16:00 uur

Iedereen blijft natuurlijk het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Lekker in uw vertrouwde omgeving, omringd door dierbaren, vrienden en buren. Wanneer dit moeilijker wordt kan Aafje u helpen. Met handige tips en een scala aan diensten en producten voor in en om het huis mét korting. Immers, gemak dient de mens en zo houdt u ook tijd en geld over voor leuke dingen.

Daarom organiseert Aafje thuiszorg huizen en zorghotels i.s.m. Vegro een interessante informatiemiddag voor u. U bent van harte welkom op vrijdag 17 augustus a.s. in wijkcentrum Xiejezo.

Deze informatiemiddag is van 14.30 tot 16.00 uur en de zaal is open vanaf 14.15 uur. De toegang is gratis, een hapje en drankje wordt verzorgd en na afloop krijgt u een goodie-bag mee.

U kunt zich voor deze middag aanmelden bij de klantenservice van Aafje via nummer 088-8 233 233.

Graag laten wij u kennismaken met producten en diensten die het langer thuis wonen vergemakkelijken en aangenamer maken. Deze hebben betrekking op mobiliteit, bewegen, zorg, wonen, gezondheid en het maken van leuke reisjes. Ook informeren wij u over extra vergoedingen, die gemeenten en verzekeraars u kunnen verstrekken.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Aafje thuiszorg huizen en zorghotels i.s.m. Vegro

wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10

088-8 233 233

Deel dit bericht met je vrienden!