Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie Annelies Dölle en Jolanda Riedijk'
12aug 2018

Expositie Annelies Dölle en Jolanda Riedijk

Van zondag 12 augustus 2018 tot en met zondag 23 september 2018, van 13:30 tot 16:30 uur.

Temperament - Verhalende werken van Annelies Dölle en Jolanda Riedijk

Annelies Döll schildert abstracte werken waar je verwonderd bij stilstaat. Het spel van vormen en kleuren zet de fantasie in werking en neemt je mee naar een andere wereld. Ieder schilderij is abstract, maar vertelt een eigen verhaal: je kunt er in wegdromen of er zelfs in verdwalen. Zij zijn speels, beweeglijk en doen soms meditatief aan.

Jolanda Riedijk vult de werken aan met haar bronzen beelden. "Een mens heeft zijn leven lang ontmoetingen met mensen die allen hun eigen verhaal vertellen, ik maak daar mijn eigen beelden mee. Veel verhalen uit het verleden keren terug in het heden, steeds opnieuw zijn zij actueel en een onuitputtelijke bron van inspiratie".  De beelden van Jolanda zijn figuratief, maar zijn nooit de perfecte weergave van de werkelijkheid. Zij hebben vaak een primitief karakter of hebben extreme vormen, maar zijn altijd herkenbaar. Stuk voor stuk tonen zij hun kwetsbaarheid met een sterk dramatisch component.

KunZt is open op woensdag, donderdag, vrijdag én zondag tussen 13.30 en 16.30 uur. Meer informatie vindt u op de website.

Contactinformatie:
Locatie: Oude Raadhuis Zwijndrecht (Ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan)
Organisator: KunZt Zwijndrecht
Website:www.kunztzwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!