dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Dromenvanger maken (Jeugdactiviteit)

17 juli 2018
Van dinsdag 17 juli 2018 tot en met dinsdag 17 juli 2018
Van 13:30 uur tot en met 15:00 uur

Laat je creativiteit tot leven komen!

Een dromenvanger bestaat uit een ring (meestal van wilgenhout) met daarin een web. Vaak zitten er kraaltjes of steentjes in het web en hangen er veren onder de ring. Vroeger maakten de Indianen ook dromenvangers. Zij dachten dat je geen enge dromen zou krijgen als je er eentje boven je bed had hangen. 

In de zomervakantie kun je in de bibliotheek een dromenvanger en praatstokje maken. Je gaat aan de slag met verschillende materialen. Doe je ook mee? Als je niet alleen wil komen mag je natuurlijk ook iemand meenemen die kan helpen. Geef je snel op!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg
Datum: dinsdag 17 juli
Tijd: 13.30 - 15.00 uur
Toegang: €2,-
Aanmelden via de website of aan de balie in de bibliotheek

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!