dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O zomerprogramma

16 juli 2018
Van maandag 16 juli 2018 tot en met maandag 20 augustus 2018


Het bestuur van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft ter overbrugging van de zomervakantie een gratis beweegprogramma samengesteld. Zowel leden als niet-leden kunnen hier kosteloos gebruik van maken.

Met uitzondering van de les Bootcamp op woensdag 15 augustus , worden alle lessen verzorgd in O&O-  turnaccommodatie aan de Uilenvliet in Zwijndrecht. De Bootcamples wordt gegeven op de beweegbaan Hooge Nesse . Verzamelplaats op de parkeerplaats ter hoogte van de entree van Hotel Ara op de Veerplaat.  Bij slecht weer wordt de les verplaatst naar de accommodatie aan de Uilenvliet.! 

Het programma ziet als volgt uit:

Nadere informatie is te verkrijgen bij Pauline den Hartog, tel. 078-6767451

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O

Uilenvliet 1

078-6194230

info@o-en-o-zwijndrecht.nl www.o-en-o-zwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!