dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Jazzfestival in Het Buitenland

07 juli 2018
Van zaterdag 07 juli 2018 tot en met zaterdag 07 juli 2018
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Tussen 15:00 – 17:00 uur (Middag / jazz for kids is gratis)
Basisschoolleerlingen gaan muzikaal aan de slag met de workshop bodypercussie onder leiding van Marc Tissen (onderbouw) en de workshop Charlie met de muzikanten van Artvark (bovenbouw). Op zaterdagmiddag laten de kids het resultaat horen. Iedereen is welkom!

Jazzfestival In Het Buitenland programma:

20.00 uur / Artvark

Artvark is een professioneel saxofoon kwartet. Sinds jaar en dag zijn zij uitvoerende musici die met vier man, op vier verschillende saxofoons een origineel groepsgeluid creëren. Teveel te vertellen over dit kwartet: kom vooral zelf luisteren! Artvark begeleidt en verzorgt ook de kinderworkshop Charlie.

21.15 uur / Bonq
Voortgekomen uit de improvisatie- en workshopscene van Rotterdam, Breda en Utrecht. Met vijf man sterk (hammondorgel/trompet/gitaar/slagwerk en bass) brengen zij instrumentale jazz/funk, fusion en lounge. Met een heuse Heerjansdammer in de formatie.

22.30 uur / Sonbonbon mega
Salsa uit een zonnig Rotterdam (en omgeving). De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse salsawereld. Ze werken al jaren samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Je kunt de musici kennen van o.a. de Gloria Estefan-musical On Your feet, Bongomatik en Rolf Sanchez Conjunto. Voeten van de vloer met deze swingende musici!

Zaterdag 7 juli 2018
Vanaf 19.00 uur is het festivalterrein open
Tickets voor de avond kosten € 19,50 en zijn te koop in de webshop.
Avond / Jazzfestival in het buitenland

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bergarde Galleries

Het Buitenland 1, Heerjansdam

bergarde.com
Deel dit bericht met je vrienden!