dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Tentoonstelling Piet Hardenbol 'Haan'

01 juli 2018
Van zondag 01 juli 2018 tot en met zondag 05 augustus 2018
Van 13:30 uur tot en met 16:30 uur

Zondag 1 juli opent een nieuwe tentoonstelling met werken van kunstenaar Piet Hardenbol. U bent van harte welkom bij de opening. De deuren openen om 14.30 uur. Ad Breevaart (oud-bestuurslid van teekengenootschap Pictura) vertelt over het werk en leven van Piet Hardenbol. Margot Marres (harpiste) verzorgt de muziek.

Piet Hardenbol (1926- 2015) is geboren en getogen in Dordrecht. 45 jaar lang had hij zijn atelier bij Teekengenootschap Pictura. In het begin deelde hij deze met de bekende Dordtenaar Kees Buddingh. Zijn opleiding genoot hij aan de Teekenschool in Dordrecht en werd daarna leerling van de uit zijn geboorteplaats Dordrecht afkomstige schilder Noltee.

Voor deze tentoonstelling heeft Els Wagemans een boeiende selectie van zijn werk uitgezocht die u tussen 1 juli en 5 augustus kunt bewonderen. Nieuwsgierig naar zijn werk? Kom kijken. KunZt is open op woensdag, donderdag, vrijdag én zondag tussen 13.30 en 16.30 uur. Meer informatie vindt u op de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

KunZt Zwijndrecht

Oude Raadhuis Zwijndrecht (Ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan)

www.kunztzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!