donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Leeskring Workshop

Leeskring Workshop

20 juni 2018
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Hoe kies je een boek en hoe bespreek je dit met elkaar?
In Zwijndrecht is onlangs leeskring Nederhoven opgericht. Enkele wijkbewoners die regelmatig het Servicepunt Lunenhof bezoeken, komen maandelijks bij elkaar om een mooi, spannend of bijzonder boek te bespreken.

Tijdens deze Leeskring Workshop gaat Marlene Lunter aan de slag met de leeskringleden van Nederhoven. Marlene Lunter is eigenaresse van Literair Bureau Marlene Lunter. Deze middag vertelt zij alles over verschillende manieren die er zijn om een leeskringbijeenkomst te begeleiden. Ook behandelt Marlene onderwerpen als: hoe kies je een boek? Hoe bereid je een bijeenkomst voor? Welke discussievragen kun je gebruiken?

Voor Leeskring Nederhoven is dit de perfecte voorbereiding voor de start van hun bijeenkomsten. Maar de workshop is uiteraard ook toegankelijk voor iedereen die óók lid wil worden van een leeskring. Gëïnteresseerden kunnen zich opgeven in Servicepunt Lunenhof. Let op: omdat het aantal plaatsen niet onbeperkt is, neemt iemand van de Bibliotheek na opgave zo snel mogelijk contact met je op.

Praktische informatie
Locatie: Servicepunt Lunenhof Zwijndrecht
Datum en tijd: woensdag 20 juni, 14.00 - 16.00 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: via Servicepunt Lunenhof

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Bibliotheek AanZet

Servicepunt Lunenhof Zwijndrecht, Moermond 57

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!