Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nationale Buitenspeeldag'
13jun 2018

Nationale Buitenspeeldag

Woensdag 13 juni 2018, van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Vandaag is het weer de Nationale Buitenspeeldag. Door heel Nederland worden verschillende straten voor het verkeer afgesloten. Het doel van de Buitenspeeldag is kinderen een hele middag veilig op straat te laten spelen. Er is daarbij aandacht voor bewegen, samenspel en gezelligheid.

Tussen 13.00 en 17.00 uur mogen er geen auto's rijden in de straten die meedoen. Misschien wilt u uw straat opgeven en heeft u allerlei leuke ideeën. Vanaf nu tot 4 mei kunt u uw straat aanmelden voor deelname aan de Buitenspeeldag via onderstaand e-mailadres of
telefoonnummer. (behalve de straten waar de bussen rijden) 

Straten die meedoen aan de Buitenspeeldag:
De Kerkweg, Geerestein, Venusstraat, Prins Hendrikstraat (voor het Badhuis), Surinamestraat, Londense Plein en de Appelgaard in Heerjansdam.


Kom jij ook woensdagmiddag op de Nationale Buitenspeeldag naar Winkelplein Kort Ambacht zo kun je o.a. Stoepkrijten bij Bloemisterij Bonne Fleur Zwijndrecht voor de deur. En weet je wat leuk is... diegene die de mooiste bloem stoepkrijt mag zelf een mooi boeketje maken! Tot woensdag middag van 13:00 tot 17:00 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Divers, zie bovenstaand
Telefoonnummer: 078-770 37 05
Email:wijkbureau@zwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!