donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Een muzikale vertelvoorstelling in de bibliotheek (2-8 jaar)

Een muzikale vertelvoorstelling in de bibliotheek (2-8 jaar)

12 juni 2018
Van 16:00 uur tot en met 17:00 uur

Maak kennis met Luisje en Vlootje
Een muzikale vertelvoorstelling voor jong en oud. Ken jij het kleinste sprookje van Grimm? Het gaat over de kleinste en minst geziene dieren in de wereld. Maar ze hebben wel degelijk gevoelens en kunnen daarmee een slaperig bergdorpje behoorlijk op zijn kop zetten. En dat alles omdat niemand nadenkt!

In deze speelse voorstelling uitgevoerd door Machteld Teekens wordt het onbekende sprookje van Grimm uitgebeeld. Het verhaal komt tot leven dankzij tekeningen, muziek van J.S. Bach en vertelling. Het begint met een verdronken luis en het eindigt met een verdronken dorp. Bijna tenminste, want gelukkig wordt er net op tijd ingegrepen. Ben jij ook zo benieuwd hoe het afloopt? Kom dan kijken op dinsdagmiddag 12 juni in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Datum: dinsdag 12 juni
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Voor wie: kinderen van 2 - 8 jaar
Kosten: gratis
Aanmelden: in de bibliotheek of via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!