donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gespreksgroep Labyrint In Perspectief

Gespreksgroep Labyrint In Perspectief

11 juni 2018
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

Labyrint-In Perspectief is speciaal bedoeld voor familieleden en andere directbetrokkenen bij mensen met psychische of psychiatrische c.q. verslavingsproblematiek. Om te voorkomen dat zij op hun beurt een beroep moeten doen op professionele hulpverlening. Of om hen te ondersteunen wanneer dat toch gebeurt.

Iedereen uit Zwijndrecht en omgeving die zich hierin herkent is van harte welkom deel te nemen aan de maandelijkse bijeenkomsten van de contactgroep in Zwijndrecht. De warme en veilige sfeer in deze contactgroep helpt bij het vasthouden en loslaten, het stellen van grenzen en die communiceren, omgaan met agressie en het geven van ruimte aan verdriet. De drempel is laag en het delen van ervaringen in een groep met veel ervaringsdeskundigheid en met mensen die je kunt vertrouwen is van grote waarde om beter met de problematiek om te kunnen gaan.

De leiding is in handen van psychologe Jitske Ekkelenkamp-Verburgh.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Jitske Ekkelenkamp-Verburgh

Vergaderruimte van de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73

078 - 6128936

jitske.ekkelenkamp@planet.nl labyrint-in-perspectief.nl
Deel dit bericht met je vrienden!