Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tentoonstelling Jouw Stad - Mijn Stad'
25mei 2018

Tentoonstelling Jouw Stad - Mijn Stad

Van vrijdag 25 mei 2018 tot en met zondag 24 juni 2018.

Bij KunZt opent op vrijdag 25 mei "Jouw Stad- Mijn Stad" een wervelende tentoonstelling met (eindexamen) werken van scholieren van 3 deelnemende scholen uit Zwijndrecht: DevelsteinCollege, Praktijkschool De Sprong en LOKET Zwijndrecht.

  • Het eindexamenwerk van leerlingen van het DevelsteinCollege vormt een hoogtepunt binnen de tentoonstelling. Verder is er een mooie selectie van graffitiplaten te zien, gemaakt door 1e en 2e klassers. Ook verrijst er een stad van grachtenpanden opgetrokken uit klei.
  • Scholieren van het Loket Zwijndrechtse Waard bouwen een stad op schaal, maken abstracte voorstellingen voortkomend uit tweepuntsperspectieftekeningen in drie-kleuren linodruk en maken meer 3d-werk.
  • Scholieren van praktijkschool De Sprong verbeelden de architectuur met verschillende materialen zoals klei, ijsstokjes e.d. Daarnaast worden er ook constructies getoond, die geheel opgebouwd zijn uit speelkaarten.

De expositie is te bezichtigen tot met 24 juni. KunZt is geopen op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Op feestdagen zijn wij gesloten. KunZt is goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Contactinformatie:
Locatie: Kunzt in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 3
Organisator: KunZt Zwijndrecht
Website:www.kunztzwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!