Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sons of Korah - The Break of Day Tour'
23mei 2018

Sons of Korah - The Break of Day Tour

Woensdag 23 mei 2018, van 19:30 uur tot 21:45 uur.

In mei komt de Australische band Sons of Korah terug naar Europa. Na 5 concerten in Duitsland reizen ze door naar Nederland. Tijdens deze vierde Nederlandse tour vertelt de band een bijzonder verhaal met als tourthema ‘The Break of Day’. Met de psalmen als decor nemen ze je mee op een reis van de laatste pagina’s uit de bijbel tot de lofzang op de vernieuwde aarde.

Sons of Korah is een uniek muzikaal project; de band speelt alleen psalmen en weet op geheel eigen wijze de sfeer van de eeuwen oude liederen in muziek te vangen. De muzikanten nemen je in hun muziek mee op een reis naar het hart van de psalmen.
De band heeft een geheel eigen stijl, waarin invloeden uit Zuid-Afrikaanse ritmes, oosterse muziek, oude Keltische liederen en moderne folk terug te vinden zijn.

Programma
Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21:45 uur. Kaarten voor dit concert zijn online te bestellen via truetickets.com en kosten €22,50 pp. Het concert vindt plaats in het gebouw van Nehemia Ministries, H.A. Lorentzstraat 5.

Meer informatie via www.sonsofkorah.nl

Afbeelding: Sons of Korah

Contactinformatie:
Locatie: in Nehemia, H.A.Lorentzstraat 5
Website:http://www.sonsofkorah.nl


Deel dit bericht met je vrienden!