Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boek presentatie Internetliefdes' En tevens voorlichting over de gevaren op internet.
17apr

Boek presentatie Internetliefdes

Dinsdag 17 april 2018 vanaf 19:00 uur.

Deze boekpresentatie is voor jong en oud.
Deze presentatie zal dan ook gaan over de gevaren op internet en wat eenzaamheid, liefde, wanhoop, onbegrip, hoop en vertrouwen doet met u als mens.

Op 17 januari 2018 is van Monique van der Linden haar vierde boek verschenen. Onder de titel INTERNETLIEFDES.

Monique van der Linden is geboren in Heerjansdam. Door dit verhaal nodigt ze de lezer uit om via de wereld van internet te laten zien wat voor gevaren er allemaal schuil gaan achter dit fenomeen. Het begint vaak allemaal zo onschuldig. Of je nu jong bent of oud, door de eenzaamheid of verveling zit men vaak uren achter de computer. In deze huidige tijd is het makkelijk om een praatje te maken wereldwijd. Maar zijn die berichtjes of telefoongesprekken allemaal wel zo onschuldig als dat we denken? Zijn we allemaal wel eens niet gevoelig voor lieve woorden? Ieder mens kan zomaar spontaan in zo’n situatie terecht komen. In haar ogen moet er meer begrip komen van de buitenwereld zodat de gedupeerde niet veroordeeld wordt. Als de gedupeerde gewoon zijn/haar verhaal kan doen, kan hij/zij weer verder met hun leven. Er is te veel schaamte om dit niet te vertellen en vaak blijven deze mensen met trauma’s zitten met alle gevolgen van dien. En daarom heeft ze dit boek geschreven. Internet is nu eenmaal van deze tijd. En in haar ogen zijn er te veel mensen die niet durven te vertellen wat er is mis gegaan die momenten dat men dacht heerlijk met iemand te chatten.

Monique wil graag iedereen behoeden voor de gevaren die er op internet zich voor kunnen doen. Zij is ook bereidt om lezingen hierover te geven op scholen, instellingen en  jeugdcentrums.

Monique van der Linden nodigt u van alle van harte uit op:
Datum: 17-04-2018
Locatie: Woonzorgcentrum Midden-Inn
Adres:  Sportlaan 10 in Heerjansdam
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

Contactinformatie:
Locatie: Sportlaan 10 in Heerjansdam
Organisator: Woonzorgcentrum Midden-Inn


Deel dit bericht met je vrienden!