zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Workshop Rust door taal bij (mantel)zorg

Workshop Rust door taal bij (mantel)zorg

27 maart 2018
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Karin van der Valk van ‘GROW Again Training & Coaching’ verzorgt deze workshop voor mantelzorgers. Tijdens deze avond laat zij mantelzorgers ervaren hoe communicatie van grote invloed kan zijn op het gedrag en het gevoel van degene voor wie zij zorgen.

Het effect van taal is vaak veel groter dan waar men zich in het dagelijkse leven van bewust is. Aandacht voor bewuste communicatie zorgt uiteindelijk voor een prettig gevoel bij uzelf, bij familie en naasten én vooral bij degene voor wie u zorgt.

De avond start om 19:30 uur,  vanaf 19:15 uur staat de koffie/thee klaar.

Aanmelden
Deelname is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dit kan tot 22 maart 2018. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Patricia van der Put: patricia.vanderput@meeplus.nl. U kunt ook bellen naar MEE: 078 750 89 00. Bij aanmelding graag vermelden: naam, contactgegevens en om welke bijeenkomst het gaat.

Meer weten over Karin van der Valk en haar werk. Neem een kijkje op haar website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

MEE - Patricia van der Put

Xiejezo, Grote Beerstraat 10

078 750 89 00

patricia.vanderput@meeplus.nl
Deel dit bericht met je vrienden!