donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Peuterinstuif over lente op De Kim

Peuterinstuif over lente op De Kim

21 maart 2018
Van 08:45 uur tot en met 10:00 uur

Vanmorgen zijn peuters met hun ouders, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom op kindcentrum De Kim. Het thema van deze peuterinstuif is lente. Op het programma staan samen liedjes zingen, dansen, spelen, plezier maken, knutselen en spelend leren.

De Kim biedt een veilige en stimulerende omgeving met veel persoonlijke aandacht zodat de kinderen hun talenten kunnen ontplooien. Inspirerend goed onderwijs, openheid, veiligheid, geborgenheid, respect en ouderbetrokkenheid zijn daarbij de kernwoorden. “We vinden het belangrijk dat ouders en hun peuters niet alleen een juist beeld hebben van de manier waarop wij ons onderwijs vormgeven, maar ook een goed gevoel. Tijdens de peuterinstuif kunnen zij de sfeer proeven,” vertelt directeur Arjan van Sprang. “We helpen ieder kind om zijn of haar talenten maximaal te ontwikkelen. Met ons lesaanbod sluiten we zo goed mogelijk aan bij de verschillende niveaus en leerstijlen van onze kinderen en geven hen wat ze nodig hebben, van extra ondersteuning tot meer uitdaging. We gebruiken onder andere tablets met innovatieve mogelijkheden om te leren. Dat kunnen wij vertellen, maar beter is als de peuters en hun ouders ons kindcentrum in bedrijf zien. We kijken uit naar hun komst.”

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kindcentrum De Kim

Roerdompstraat 5

www.kim-zwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!