donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Neem een kijkje in de keuken bij De Nesse en Calypso

Neem een kijkje in de keuken bij De Nesse en Calypso

15 maart 2018
Van 14:00 uur tot en met 15:30 uur

Vandaag kun je een 'kijkje in de keuken' nemen bij activiteitencentra De Nesse en Calypso. We starten om 14.00 uur op De Nesse. Daar krijg je een rondleiding en kun je meedraaien met een activiteit. Daarna gaan we met elkaar naar Calypso om ook daar even rond te kijken.

Wil je ook graag mee doen? Meld je dan aan via carla.keng@gemiva-svg.nl. Wees er snel bij want er is plek voor 6 personen. vol=vol

In het kader van de week van de zorg organiseert de Gemiva-SVG Groep, tal van activiteiten om mensen kennis te laten maken met het werken in de ondersteuning van mensen met een beperking. Belangstellenden kunnen in die week vrijblijvend meewerken in woonlocaties, activiteitencentra en kinderdagverblijven. Er is dan informatie over de mogelijkheden van leren, werken en leren, stage en vrijwilligerswerk bij de Gemiva-SVG Groep. Op de website staan alle activiteiten van alle deelnemende locaties.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Gemiva-SVG Groep

Calypso, Grote Beerstraat 7 / De Nesse, Saturnusstraat 13

www.gemiva-svg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!