donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Voorleesmiddag met Arie van Pelt

Voorleesmiddag met Arie van Pelt

13 maart 2018
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Op dinsdag 13 maart 2018 wordt er in De Vergulde Swaen een voorleesmiddag gehouden, als aanvulling op onze reeks van traditionele wintervoorleesavonden. Ook deze middag zal plaatsvinden in de sfeer van weleer en afhankelijk van het aantal belangstellenden gehouden in onze historische stijlkamer of de gelagkamer. We beginnen de middag met koffie / thee of chocolademelk en koek en serveren in de pauze een hapje met daarbij een oer-Hollands drankje.

Op 13 maart 2018 zal Arie van Pelt lezen uit ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen / Pogingen iets van het leven te maken’. Een bijzonder openhartig maar ook vermakelijk relaas over het leven in een verzorgingstehuis vanuit het perspectief van een ervaringsdeskundige. Het boek bleek een bestseller en ook de televisieserie was een ongekend kijkcijfer succes. De voorleesmiddag in De Vergulde Swaen biedt de bezoekers een mooie gelegenheid in een andere sfeer kennis te nemen van dit boeiende verhaal.

De voorleesmiddag vangt aan om 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. Reserveren is gewenst en kan aan de balie of telefonisch (078-6125681) tijdens openingsuren van De Vergulde Swaen (woensdag en zaterdag 10.00 – 16.00 uur en zondag 14.00 – 17.00 uur) of per e-mail: klazien@odekerken.net telefoon: 078-6191673. De kosten voor deelname bedragen € 8,00 en zijn inclusief consumpties en hapjes.

            Foto: Stijlkamer: Decor van de wintervoorleesavonden

Deel dit bericht met je vrienden!