Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Opening tentoonstelling: URBEX'
11mrt

Opening tentoonstelling: URBEX

Zondag 11 maart 2018, van 14:30 uur tot 16:30 uur.

Vandaag is de opening van de nieuwe tentoonstelling: "URBEX,  LEAVE NOTHING BUT FOOTSTEPS, TAKE NOTHING BUT PICTURES"

programma
14.30 uur: deur KunZt open
15.00 uur:

  • welkom door wethouder Cultuur, Jolanda de Witte
  • opening door Mark Isarin, fotograaf, Mark volgde een kunst- en ontwerp opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag

15.30 uur: bekijken tentoonstelling onder genot van een drankje.
16.30 uur: sluiting

Wat valt er te zien op de expositie Urbex
Verlaten huizen met afgebladderde gevels en klimop door ramen. Elk gebouw vertelt een eigen verhaal! En om het vastleggen op beeld van dit verhaal draait het bij 'Urbex" oftewel urban exploring. Letterlijk betekent deze Engelse term 'het onderzoeken van het urbane (stedelijke)', maar kan zich natuurlijk net zo goed afspelen op het platteland.

De nieuwe expositie van KunZt staat in het teken van het bezoeken en fotograferen van omgevingen en gebouwen, die doorgaans niet voor publiek toegankelijk zijn. "URBEX" laat naast werken van Maurice de Man en Arko van Pel ook foto's zien van de Fotoclub Zwijndrecht. Deze heeft vorig jaar het voormalig fabrieksterrein van Loveld gefotografeerd, terwijl twee leden, Marijke Bottema en Fred van Turenhout, ook zijn gegrepen door het Urbex-virus.

De expositie is mede tot stand gekomen door samenwerking van Fotoclub Zwijndrecht, fotograaf Mark Isarin, KunZt en jongerenwerk Diverz.

U kunt de tentoonstelling tot en met 8 april bezoeken op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Op feestdagen zijn wij gesloten. U vindt de expositieruimte KunZt in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 1. De ingang zit aan de Burgemeester de Bruïnelaan.

Contactinformatie:
Locatie: Oude Raadhuis, Raadhuisplein 1
Organisator: KunZt Zwijndrecht
Email:info@kunztzwijndrecht.nl
Website:http://www.kunztzwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!