donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Notaris in Alzheimer Café Swinhove

Notaris in Alzheimer Café Swinhove

07 maart 2018
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Diagnose dementie, wat kan/moet de notaris voor ons regelen
Woensdag 7 maart mevrouw  Goedegebuure notaris in Zwijndrecht, te gast in het Alzheimer Café in Swinhove. Notaris Goedegebuure zal ons adviseren welke zaken er zoal geregeld kunnen worden, zodat lastige situaties later voorkomen kunnen worden.

Wat is wilsonbekwaam eigenlijk en welke consequenties heeft dit op financiële zaken? Natuurlijk is er alle tijd voor uw eigen situatie en al uw eigen vragen! In de pauze een optreden van Troubadour Peter de Jong met zijn nieuwe lied over dementie,  “Niet weggegaan”.

Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. De Salon gaat om 19.00 uur open en dan staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis, wel vragen we een bijdrage voor de consumpties.

Deel dit bericht met je vrienden!