donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Inloopavond voor vragen aanslag gemeentelijke belastingen 2018

Inloopavond voor vragen aanslag gemeentelijke belastingen 2018

05 maart 2018
Van 18:00 uur tot en met 20:00 uur

Op maandag 5 maart 2018 houden de gemeente en Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden (GBD) een inloopavond over gemeentelijke belastingen. Die avond zijn er in het gemeentehuis medewerkers van beide organisaties aanwezig. Zij geven u graag antwoord op uw vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen 2018 die u pas heeft ontvangen. Ook helpen zij u bij het aanvragen van kwijtschelding. Voor vragen over de WOZ-waarde zijn taxateurs aanwezig.

U bent van harte welkom tussen 18.00 uur en 20.00 uur in het gemeentehuis. Neemt u alstublieft uw identiteitsbewijs en de aanslag mee. Als u vragen heeft en niet naar de inloopavond kunt komen, dan kunt u ook met de gemeente bellen. U bereikt de medewerkers tijdens kantooruren via 14 078.

Kijk voor meer informatie op de website. Daar staan ook filmpjes die helder uitleggen hoe OZB-tarieven worden berekend,
hoe WOZ-waardes van woningen tot stand komen en hoe u bezwaar kunt maken.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Gemeente Zwijndrecht

in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3

14 078

www.zwijndrecht.nl/belastingen
Deel dit bericht met je vrienden!