maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Koffie met... Frans den Harder

Koffie met... Frans den Harder

31 januari 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

In de week van de poëzie
Ook dit jaar is Frans den Harder in de week van de poëzie onze gastspreker. Aan de hand van een aantal voorbeelden zal Frans ons uitleggen hoe waardevol het lezen en herlezen van gedichten kan zijn. Frans: "Veel mensen vinden het lezen van gedichten moeilijk, want in veel gedichten staat meer dan dat zij er direct in zien. Anderen vinden kleine gedichtjes vaak oubollig zodat ze er maar even naar kijken en ze vervolgens weer vergeten. Lange gedichten vinden ze vaak saai. Tijdens deze koffie met... gaan we ons aan de hand van een aantal gedichten uit verschillende tijden en van verschillende schrijvers verdiepen in de waarde van ritme en rijm als basis voor begrijpbare gedichten".

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg
Datum en tijd: woensdag 31 januari van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!