maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Meet & greet met cursisten "Mijn Stad"

Meet & greet met cursisten "Mijn Stad"

28 januari 2018
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Zondag 28 januari organiseert KunZt een "meet and greet" met de cursisten van wie het werk is geselecteerd voor de tentoonstelling "Mijn Stad". Bijna alle cursisten zijn aanwezig en herkenbaar aan de badge met een afbeelding van hun kunstwerk en hun naam. Vanaf 14.00 uur is er vrije inloop waarin u met de kunstenaars in gesprek kunt over hun werk. Wat is nu de betekenis van die opvallende vorm die diagonaal van rechtonder naar linksboven gaat in het werk van Joop Brukx of wat probeert Nel Aalbrecht nu duidelijk te maken in haar werk? Welke technieken en materialen heeft men gebruikt?

Vraag het hen zelf onder het genot van een drankje en een knabbeltje tijdens de meet and greet!

Adres: Oude Raadhuis van Zwijndrecht, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan

Info

Organisator:

Adres:

Website:

KunZt Zwijndrecht

Oude Raadhuis van Zwijndrecht, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan

www.kunztzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!