maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Koffie met... Nico van Lent

Koffie met... Nico van Lent

10 januari 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

Een mooi begin van het nieuwe jaar
Verhalenverteller Nico van Lent zal tijdens de eerste Koffie met... van 2018 verhalen vertellen die aansluiten bij de Maand van de Spiritualiteit. De verhalen komen uit uiteenlopende culturen. Maar of ze nu uit de Joodse traditie, de Japanse zen traditie of uit Nederland of Turkije komen, ze hebben als overeenkomst dat ze alle een diepere laag bevatten die tot nadenken stemt, die ons een spiegel voorhoudt of die ontroert. Maar ook de humor is in deze verhalen nooit ver weg. Nieuwsgierig? Kom dan genieten van al deze mooie verhalen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 10 januari
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: bibliotheek Welburg
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!