zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Benefiet Kerstmarkt bij Florensis

Benefiet Kerstmarkt bij Florensis

16 december 2017
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Overdekte Benefiet Kerstmarkt bij Florensis op 16 december van 11:00 tot 16:00 uur. De Kerstmarkt biedt, zoals elk jaar kramen met veel verschillende, mooie, lekkere en interessante producten. Zoals kerststukken, groentepakketten, kerstbroden, wijn, antiek en curiosa, sierraden en meer.

Er is een knutselhoek voor kinderen, een boekenmarkt, een echte fotograaf met “studio” enz. Natuurlijk ook weer een gezellig terras met allerlei zelfgemaakte lekkernijen.Uiteraard is er ook het Rad van Avontuur met mooie prijzen.

De opbrengst van deze Benefiet Kerstmarkt komt geheel ten goede van de zendingsprojecten van ZWO.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

ZWO-groep Bethelkerk

Langeweg 79-85 (H.I.Ambacht)

31786104329

jjvandenberg52@upcmail.nl gkzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!