zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kerstmarkt Scouting Panoord

Kerstmarkt Scouting Panoord

16 december 2017
Van 15:00 uur tot en met 18:30 uur

De Kerstmarkt is een echte doe- en speelmarkt. Het is een reuze gezellige middag om samen door te brengen. Je kan klimmen, klauteren, en vele leuke kerstknutseldingen maken. De markt is van 15.00 tot 18.30. Daarna is de trekking van de Kerstloterij. Mocht je in de voorverkoop nog geen loten gekocht hebben, dan kan dat ter plekke nog.

De entree bedraagt 2 euro per persoon. Een scoutingdas levert 50 eurocent korting op. Voor de jongere kinderen is het wenselijk om begeleiding mee te nemen.De activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats, dus zorg voor de juiste kleding. Ook is er nog iets te eten en te drinken aanwezig. Hiervoor moet wel een kleine vergoeding betaald worden.

Tevens zijn er nog kunstkerstbomen te koop voor 10 euro, en voor 2,50 extra heb je er verlichting bij. Er zijn ook kerstballen te kust en te keur te koop voor een klein bedrag.

Tip: Neem een tas, kratje of iets dergelijks mee om al je knutseldingen te vervoeren naar huis.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Scouting Panoord

Sportpark Bakestein, Groot Karreveld 10

www.panoord.nl
Deel dit bericht met je vrienden!