Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '3e editie van het Klinktoernooi'
28okt 2017

3e editie van het Klinktoernooi

Zaterdag 28 oktober 2017 vanaf 14:00 uur.

Vandaag wordt in de Zwijndrechtse Develsteinhal de 3e editie van het Klinktoernooi georganiseerd, het jaarlijkse oefenmoment voor de korfballers van Albatros.

Dit jaar wordt er voor het eerst niet op de vrijdagavond gespeeld, maar vinden er uitsluitend op de zaterdag vier bliksemwedstrijden van 2x 20 minuten zuivere speeltijd plaats. Het deelnemersveld bestaat in deze sessie uit de regiogenoten Kinderdijk en Merwede, het Berchemse Minerva en gastheer Albatros.

Evenals in beide eerdere edities, die als winnaar PKC en Albatros kenden, is er ook nu prijzengeld voor de teams te verdienen. Dankzij de sponsoring door hoofdsponsor Ingenieursbureau Klink worden de deelnemende teams en de scheidsrechters in de watten gelegd en krijgt het publiek een spetterend programma voorgeschoteld.

Het toernooi start om 15.20 uur met de wedstrijd tussen Albatros en Kinderdijk, gevolgd door die tussen Merwede en Minerva (16.30 uur). Om 19.00 uur treden de verliezende teams aan voor de wedstrijd om de 3e plaats en om 20.15 uur vindt de finale plaats.

Na de prijsuitreiking is er een feest in de Albatroskantine voor de deelnemende teams en het publiek.

Contactinformatie:
Locatie: Develsteinhal, Develsingel 7A
Organisator: CKV Albatros
Website:http://www.ckvalbatros.nl


Deel dit bericht met je vrienden!