Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dance United'
28okt 2017

Dance United

Zaterdag 28 oktober 2017, van 21:00 uur tot 03:00 uur.

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober 2017 organiseert WorkoutCentre Be You in samenwerking met Café Veerplein hét dansfeest van het jaar ‘Dance United’! Al dansend maken we ons sterk voor het goede doel: Stichting Spieren voor Spieren.

De missie van Stichting Spieren voor Spieren is ieder kind met een spierziekte spierballen geven, want ieder kind verdient spierkracht. Een van de kinderen waar wij onze spieren voor inzetten is Jazz; zij heeft een zeldzame spierziekte waar nog nauwelijks iets over bekend is. Om daar verandering in te brengen, is er geld nodig. En dat gaan wij ophalen tijdens het dansfeest Dance United! De totale opbrengsten van het dansfeest Dance United gaan dan ook naar de Wintertijd Challenge van Stichting Spieren voor Spieren.

Vanaf 21:00 opent Café Veerplein haar deuren voor dit spetterende feest en vanaf 00:00 wordt er gedanst onder begeleiding van professionele dansinstructrices! Er wordt gedanst tot in de late uurtjes – dit spektakel kun je écht niet missen!

Koop tickets en gebruik spierballen voor kinderen die dit nou juist niet kunnen!
Voor meer informatie over de Dance United, de Wintertijd Challenge en/of tickets, kijk op www.danceunited.webnode.nl

Contactinformatie:
Locatie: Café Veerplein, Veerplein 31
Organisator: WorkoutCentre Be
Website:www.danceunited.webnode.nl


Deel dit bericht met je vrienden!