Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start cursus Gezinnen in beweging'
24okt 2017

Start cursus Gezinnen in beweging

Dinsdag 24 oktober 2017, van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Gezinnen in beweging – Leuke gratis cursus voor het gehele gezin
Gezinnen in beweging is een gratis cursus voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2-6 jaar. De cursus is gericht op plezier in bewegen en gezond leven met elkaar. Wissel ervaringen uit met de andere cursisten, krijg informatie hoe jij je kind(eren) fit(ter) op kan laten groeien. Werk samen met jouw gezin toe naar een gezonde leefstijl. Gezinnen uit heel Zwijndrecht mogen deelnemen aan deze cursus. De cursus zal plaatsvinden in de wijk Noord in wijkcentrum Xiejezo.

De cursus bestaat uit beweegmomenten voor het kind, maar ook samen mét het kind. Diverse groepsbijeenkomsten waarbij er aandacht is voor onderwerpen als opvoeding, voeding, gezonde keuzes maken en bewegen. Deel ervaring uit, leer nieuwe dingen en pas deze toe in jullie eigen leven. Naast deze bijeenkomsten zullen er ook kookworkshops georganiseerd worden, mét en zonder kind(eren), om nieuwe inzichten te krijgen, maar ook om eten iets leuks te laten zijn, ook voor het kind.

De cursus zal van start gaan na de herfstvakantie. Op de dinsdag van 09.00-10.15/10.30 uur. (Planning volgt later)
Voor aanmelding en meer informatie kan je mailen naar Miranda Koreman van Rivas via m.koreman@rivas.nl.


Deze cursus is gratis doordat diverse partijen hun handen ineen hebben geslagen en via ZonMw een subsidieaanvraag hebben gedaan. Voetbalvereniging Groote Lindt, Stichting Hattrick, Aafje, Rivas, CJG, Dienst Gezondheid & Jeugd, Gymnastiekvereniging O&O, Welzijnsorganisatie Diverz en de Toppie sportcoaches zullen verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van deze cursus.

Contactinformatie:
Locatie: Xiejezo, Grote Beerstraat 10
Telefoonnummer: Miranda Koreman van
Email:m.koreman@rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!