Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Meet and Greet Cine'67'
08okt 2017

Meet and Greet Cine'67

Zondag 8 oktober 2017 vanaf 15:00 uur.

Vandaag organiseert KunZt een "meet and greet" met het bestuur en leden van filmclub Cine'67. Filmclub Cine'67 viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en heeft hiervoor een tentoonstelling bij KunZt ingericht onder de naam: "de kracht van verbeelding".

Om 15.00 uur gaat Ronald Roël (lid KunZt) met leden van de club in gesprek en kunt u ook uw eigen vragen stellen, als je een film wilt maken, hoe begin je dan eigenlijk? En waar moet je op letten bij het monteren?

Cine '67 bestaat uit een groep van leden die of individueel of in groepsverband graag een film maken. Te beginnen met een verhaal, scenario, te maken shots tot de eindmontage met begeleidende tekst en muziek.

De tentoonstelling is opgebouwd in tijdvakken van 10 jaar. Per tijdvak worden filmbeelden uit die periode van de leden getoond wat al een leuk een leuk tijdbeeld oplevert. Ook de ontwikkeling in de film komt tot uitdrukking in deze tentoonstelling: was het bij de start vooral een club voor de elite (dokter, notaris, etc.) nu is het filmen voor iedereen beschikbaar en betaalbaar geworden. Naast films wordt ook apparatuur uit de bijbehorende tijd getoond, waarmee te zien is hoe snel de ontwikkeling van het filmen is gegaan.

Contactinformatie:
Locatie: Oude Raadhuis van Zwijndrecht, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan
Organisator: KunZt Zwijndrecht
Website:http://www.kunztzwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!