Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kinderconcert Marcel en Lydia Zimmer' Marcel en Lydia Zimmer. Foto: Jane Lasonder
16sep 2017

Kinderconcert Marcel en Lydia Zimmer

Zaterdag 16 september 2017, van 15:30 uur tot 16:30 uur.

De onlangs verhuisde evangelische gemeente Forward Grace laat goed van zich horen. Op 2 september is de officiele opening met veel activiteiten en concerten en op 16 september is er een kinderconcert van Marcel en Lydia Zimmer.

Inmiddels heeft het, in gospel Nederland, populaire duo zeven cd’s voor kinderen en zes voor volwassenen uitgebracht. De afgelopen tien jaar verzorgden zij regelmatig concerten en optredens in kerken en gemeenten in het land  voor volwassenen, jongeren en kinderen. “Geweldig om samen met jong en oud onze liefde naar God te kunnen uiten, met muziek en zang”, aldus Marcel. Het duo is ook bekend van de pinksterconferenties van Opwekking.

Met het kinderconcert kun je een afwisselend, interactief concert verwachten voor kinderen van 4 tot 12 jaar, met veel zingen, bewegen, verhaaltjes en sketches. Het duurt van 15.30 tot 16.30 uur en vindt plaats aan de Walraven van Hallstraat 2, waar voorheen de Open Hofkerk zat. De toegang is gratis, wel is het nodig om tickets te reserveren: https://www.eventbrite.com/e/kinderconcert-marcel-en-lydia-zimmer-tickets-36145407888

Contactinformatie:
Locatie: Walraven van Hallstraat 2
Organisator: Forward Grace
Website:www.forwardgrace.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!