Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sterrenslag (5 t/m 12 jaar)'
01jul 2017

Sterrenslag (5 t/m 12 jaar)

Zaterdag 1 juli 2017, van 14:00 uur tot 17:15 uur.

Dit jaar organiseert O&O voor het dertiende jaar op rij Sterrenslag!
Iedereen van 5 t/m 12 jaar mag mee doen! Net als voorgaande jaren kunnen er weer rond de 150 kinderen meedoen, dus schrijf je snel in! (vol = vol)

Sterrenslag is een gezellige middag, waarbij je met spelletjes punten kan verdienen met je team. Het team dat aan het einde van de middag de meeste punten heeft, mag zich een jaar lang de winnaar noemen. Voor de teams die eerste, tweede en derde worden hebben we echte medailles. De andere deelnemers gaan ook niet met lege handen naar huis, want we hebben voor iedereen een leuk aandenken aan Sterrenslag 2017. Om de strijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, delen we van te voren de teams in. We delen iedereen in bij iemand die bij dezelfde juf of meester gymt, maar we kunnen niet 100% garanderen dat je bij je beste vriend(in) in het team zit.

Het thema van Sterrenslag 2017  is “Een reis door de tijd”

Leuke spellen die te maken hebben met het thema langskomen. Met deze spelletjes kunnen jullie de medailles winnen!  De spelletjes houden we nog even geheim, maar de spellen zijn echt heel erg leuk!

Dit jaar is Sterrenslag op zaterdag 1 juli, van 14.00 tot 17.15 uur. Het spektakel vindt plaats in en om de turnhal aan de Uilenvliet. Ouders mogen blijven kijken, we zullen zorgen voor voldoende plaats om aan te moedigen! Deelname kost ook dit jaar slechts €3,50. Je krijgt hiervoor een leuke herinnering aan Sterrenslag 2017, wat te drinken en natuurlijk een ijsje!

Lijkt het jou leuk om mee te doen met Sterrenslag? Vul dan het inschrijfformulier in! Inschrijven kan tot en met  29 juni. Je hoeft geen lid te zijn van O&O.

Net als vorig jaar gaat de inschrijving voor Sterrenslag digitaal.
Het inschrijfformulier staat op de website.
*  Je krijgt een bevestigingsemail als wij jou inschrijving ontvangen hebben.

Contactinformatie:
Locatie: Uilenvliet 1
Organisator: Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
Telefoonnummer: 078-6194230
Email:info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Website:www.o-en-o-zwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!