Alles over Zwijndrecht...
29jun 2017

Infoavond Meer inzicht in je puber

Donderdag 29 juni 2017, van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Vandaag vindt in Spektakel van 20.00 -21.00 uur in samenwerking met Diverz Zwijndrecht en Vivenz Jongerenwerk Ambacht een Topcoach informatieavond over de puberteit plaats. Op een simpele, duidelijke maar vooral ook luchtige manier komt u op deze avond te weten hoe pubers denken en waarom ze doen zoals ze doen. U ontvangt tips en adviezen hoe u hier het beste mee om kunt gaan.


Soms lijkt het wel alsof kinderen in de pubertijd impulsief, willekeurig en volledig onverklaarbaar handelen en reageren. Toch is dit in werkelijkheid niet zo. Veel handelingen en reacties zijn te verklaren door veranderingen in de hersenen. Tel daar een “door de war geschopte, hormoonhuishouding” bij op en het resultaat is compleet. En ja, soms zijn ze, net als volwassenen, ook gewoon vervelend, in een slechte bui of eigenwijs.

Maar ook al heeft het dit gedrag te maken met fysieke veranderingen, hoe ga je daar als ouder dan mee om?
Op deze informatieavond krijgt u uitleg over hoe het puberbrein werkt en een verklaring bij bepaalde gedragingen en reacties. Hierdoor krijgt u beter inzicht in uw puber en leert u sommige acties en reacties beter te begrijpen. Bovendien ontvangt u tips en adviezen hoe met pubers om te gaan.

Zo ontstaat er een betere balans tussen wat u graag wilt bereiken zonder uit het oog te verliezen wat zij nu, op dit moment belangrijk vinden.
Tijdens en na afloop van de avond is er uitgebreid de gelegenheid voor het stellen van vragen.

De toegang is gratis.
Ga daarom voor meer informatie of om u aan te melden snel naar www.topcoach.pro.

Contactinformatie:
Locatie: Spektakel, Norderstedtplein 10
Organisator: Diverz Zwijndrecht en Vivenz Jongerenwerk Ambacht een Topcoach
Website:www.topcoach.pro


Deel dit bericht met je vrienden!