Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Accelerando organiseert twirlwedstrijd in de Develhal' Foto: Twirlteam Accelerando
24jun 2017

Accelerando organiseert twirlwedstrijd in de Develhal

Zaterdag 24 juni 2017, van 09:30 uur tot 17:00 uur.

Op zaterdag 24 juni organiseert Twirteam Accelerando uit Zwijndrecht weer een twirlwedstrijd in de plaatselijke Develhal. Er is weer een groot deelnemersveld van verenigingen uit de regio en elders uit het land. Er wordt gestreden om het hoogtse aantal punten per categorie en om plaatsing voor de Nederlandse kampioenschappen, welke later dit jaar in Alomere gehouden wordt. 

Zelf doet Twirteam Accelerando mee met drie Largeteams, drie Twirlteams en één Danceteam en zijn er ook nog eens 60 solistische optredens van de eigen leden waarvoor weer hard getraind is. Andere deelnemende verenigingen zijn onder andere E.M.S. Hardinxveld, Liberte Barendrecht, The yellow Rainbows Schiedam en Sunshine Nieuwkoop.

Aanvangstijd van de wedstrijd is 9:30 uur, rondstreeks 17:00 uur is de prijsuitreiking. Benieuwd naar de Twirlsport en/of nieuwsgierig of twilren iets voor jou is. Kom zaterdag dan gezellig langs of kom eens langs op een trainingsavond in 't Hof om 17:00 uur op woensdagavond.

Meer informatie over twirteam Accelando kunt u vinden op www.accelerandozwijndrecht.nl of neem contact op met Cobi de Ruiter tel. 06-24879572.

Contactinformatie:
Locatie: Develhal, Parklaan 5
Organisator: Cobi de Ruiter
Telefoonnummer: 06-24879572
Website:http://www.accelerandozwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!