Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jubileumconcert Bond tegen vloeken'
24jun 2017

Jubileumconcert Bond tegen vloeken

Zaterdag 24 juni 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Inmiddels hebben tientallen zangers verschillende keren gerepeteerd voor de twee veelbelovende jubileumconcerten van de Bond tegen vloeken. Aan de concerten werken verschillende bekende musici mee.

Het eerste concert vindt op 24 juni plaats, in de Oude Kerk van Zwijndrecht. Er is een breed repertoire ingestudeerd. Er worden psalmen en geestelijke liederen ten gehore gebracht. Hier werkt het Groot Samengesteld Mannenkoor mee, onder leiding van Willem Nijhof. Projectkoor 'Zijn Naam’ wordt geleid door Hugo van der Meij. Achter het orgel neemt Jan Rozendaal plaats en de piano wordt bespeeld door Rens de Winter. Ook werken Carina Bossenbroek (panfluit) en Pascal van de Velde (trompet) mee.

De entree bij de concerten bedraagt € 5 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

De opbrengst van de concerten zal ten goede komen aan het werk van KlasseTaal, de dochterorganisatie van de Bond tegen vloeken. Het aantal gastlessen van KlasseTaal neemt elk jaar toe, waardoor er een grote behoefte is aan een derde scholenwerker. De opbrengsten van het projectkoor ‘Zijn Naam’ zullen bijdragen aan het kunnen aannemen van deze scholenwerker.

Contactinformatie:
Locatie: Oude Kerk, Kerkstraat 49
Organisator: Bond tegen vloeken
Website:http://www.bondtegenvloeken.nl/wat-doe-jij/activiteiten/agenda/1e-jubileumconcert-bond-tegen-vloeken


Deel dit bericht met je vrienden!