Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Festival In Het Buitenland'
24jun 2017

Festival In Het Buitenland

Zaterdag 24 juni 2017.

Vandaag worden de lege polders van Het Buitenland omgetoverd  tot een levendig festival met foodtrucks, muziek en gezelligheid. Toegang is gratis en iedereen is welkom!

Food line-up: Bar American (Amerikaanse hamburgers) / Smaak & Meer (Italiaanse pizza uit eigen houtoven) / Potato pick-up (luxe piepers) / Vinos QuiXote (Spaanse wijnen) / Piaggo gelato (Italiaanse ijsjes) / Popcorn / Suikerspin / Taart van Judith (cupcakes)

BENEFIET LEONTIENHUIS
Tijdens deze dag proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het Leontienhuis: een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Het huis werd opgericht door Leontien van Moorsel, die tijdens haar wielercarriere zelf anorexia overwon. Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven verbeteren en mensen met eetstoornis motiveren richting herstel en (hernieuwde) deelname aan de maatschappij. Ervaringsdeskundigheid is de basis van de ondersteuning door vrijwilligers die zelf hersteld zijn van een eetstoornis. Kernwoorden hierbij zijn: begrip, erkenning , herkenning en gelijkwaardigheid. De opbrengsten van het eten, drinken en activiteiten gaan naar het goede doel.

Wil je meer weten, kijk op de website. Op 24 juni opent ook de tentoonstelling No Wall / No Mall bij Bergarde Galleries. Je bent van harte welkom vanaf 17:00 uur.

Festival In Het Buitenland is een pin-only event.

Contactinformatie:
Locatie: Buitenland 1 (Heerjansdam)
Website:http://www.bergarde.com


Deel dit bericht met je vrienden!