Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert van het kinderkoor Watoto uit Oeganda'
15jun 2017

Concert van het kinderkoor Watoto uit Oeganda

Donderdag 15 juni 2017, van 19:00 uur tot 29:30 uur.

Vandaag organiseert de ZWO Heerjansdam/Kijfhoek een gratis concert van het kinderkoor WATOTO uit Oeganda. Dit kinderkoor is op tournee door Nederland en onze ZWO heeft hen uitgenodigd voor een concert in Heerjansdam als enige concert in Zuid Holland!. Tijdens het concert zal een collecte gehouden worden welke geheel ten goede van WATOTO zal zijn.

Watoto is een christelijke organisatie die ontstaan is vanuit een lokale kerk. Watoto redt mensen, en brengt de nieuwe leiders groot. Die op hun beurt weer bijdragen aan de opbouw van hun land. Watoto biedt een breed pakket aan zorg en hulp. De organisatie begon als reactie op het schrikbarend hoge aantal weeskinderen en kwetsbare vrouwen in Oeganda. De kinderen van het Watoto kinderkoor zijn de ambassadeurs van de organisatie. Sinds 1994 toeren diverse koren de wereld rond. Iedere keer een nieuw koor van elf jongens en elf meisjes met tien volwassen begeleiders.

Door muziek en dans vertolken de kinderen de missie en visie van de organisatie. Het is een energieke mengeling van eigentijdse gospel en traditionele Afrikaanse ritmes. Deze concerten tonen Gods levensveranderende liefde door de kinderen heen.

Ieder kind heeft een of beide ouders verloren door oorlog of ziekte. Ze wonen in een Watoto dorp. Deze ervaring is voor de kinderen van onschatbare waarde. Ze leren sociale vaardigheden, doen levenservaring op en krijgen de kans om de wereld te zien. Als leiders hebben ze deze vaardigheden nodig. Voor informatie zie www.WATOTO.com.

Voor dit concert in Heerjansdam zijn gratis kaarten beschikbaar af te halen bij de ZWO commissie. Ook aan te vragen per email bij :
claudia.raymond@kpnmail.nl

Contactinformatie:
Locatie: Dorpskerk, Molenweg 8 (Heerjansdam)
Organisator: ZWO commissie Heerjansdam/Kijfhoek
Email:claudia.raymond@kpnmail.nl
Website:http://www.kerkheerjansdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!