Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ontmoetingsbijeenkomst Mantelzorgmaatjes'
15jun 2017

Ontmoetingsbijeenkomst Mantelzorgmaatjes

Donderdag 15 juni 2017, van 10:00 uur tot 11:30 uur.

MEE Mantelzorg organiseert op donderdag 15 juni een gezellige ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers. U bent van harte welkom tussen 10.00- 11.30 uur in Wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1, 3334 XN in Zwijndrecht. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers in contact komen met andere mantelzorgers.

Mantelzorgmaatjes
Klikt het tussen u en iemand anders? Dan kunt u gegevens met elkaar uitwisselen en elkaar samen gaan ontmoeten. Een mantelzorgmaatje is iemand met wie u ervaringen kunt delen. Iemand die een luisterend oor heeft en begrijpt waar u het over heeft vanwege eigen ervaringen. Of waar u gewoon leuke dingen mee kunt doen. Aanmelden is niet nodig en u kunt natuurlijk ook een andere mantelzorger meenemen!

Vriendschappelijk contact
Een mantelzorgmaatje is een vriendschappelijk contact tussen mantelzorgers. De manier en frequentie van het contact bepaalt u als maatjes met elkaar. Evenals de betaling van een kopje koffie of thee mocht u elkaar buitenshuis ontmoeten. Als mantelzorgmaatje bent u geen vrijwilliger. Het gaat om een vriendschappelijk en gelijkwaardig contact. Er staan geen vergoedingen en verzekering tegenover.

Meer informatie
Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met de consulenten Mantelzorg bij MEE Drechtsteden: Chantal Kruithof (Dordrecht) of Natascha Hessels (Zwijndrecht). Zij zijn telefonisch te bereiken via het Servicebureau van MEE Drechtsteden, T 078 750 89 00 of  E servicebureau@meedrechtsteden.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Zwaluwstraat 1
Organisator: MEE Mantelzorg
Telefoonnummer: 078 750 89 00
Email:kubiek@diverz.info
Website:www.diverz.info


Deel dit bericht met je vrienden!