Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop: Op verhaal komen (Mantelzorger)'
08jun 2017

Workshop: Op verhaal komen (Mantelzorger)

Donderdag 8 juni 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Mantelzorger: daar kies je niet voor, daar rol je in! En dat betekent dus ook dat u, in tegenstelling tot een vrijwilliger, niet zomaar even kunt stoppen met de zorg. Tijd voor uzelf schiet er vaak bij in. Daarom kan het prettig zijn om ervaringen te delen met andere mantelzorgers en even de tijd te nemen voor uw verhaal. Op donderdag 8 juni 2017 is er van 19.30-21.30 uur een workshop “Op verhaal komen”. Het vindt plaats in De Lichtkring.

“Ik ben mantelzorger. Nou, daar kan ik wel een boek over schrijven”.

Tijdens de workshop “Op verhaal komen” wordt u als mantelzorger op weg geholpen om een begin te maken met het samen schrijven over uw leven en over degene die aan uw zorg is toevertrouwd. U krijgt nieuwe energie van mooie, fijne en blije herinneringen.

Samen onderzoeken we de eigen schrijfmogelijkheden door middel van oefeningen en opdrachten, vaak met verrassende resultaten. We lezen voor uit eigen werk, niet om beoordeeld te worden, maar om te delen en verder te kunnen.

Ervaring met schrijven is niet nodig, zelfs perfect Nederlands schrijven is niet vereist. Het gaat om uw verhaal en uw verhaal is belangrijk! De workshop wordt met passie verzorgd door Andrea Maasdam, van Maasdamschrijft. De zaal van De Lichtkring is open om 19.15 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Goed zorgen voor de ander begint bij jezelf!

Graag vóór vrijdag 2 juni aanmelden bij Natascha Hessels via T 078 750 89 00 of E Natascha.hessels@meedrechtsteden.nl.

Contactinformatie:
Locatie: De Lichtkring aan De Kring 11
Organisator: MEE Drechtsteden
Telefoonnummer: 078 750 89 00
Email:Natascha.hessels@meedrechtsteden.nl
Website:http://www.meemantelzorg.nl


Deel dit bericht met je vrienden!