Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Yes! Wij voeden samen op!' Pedagoog Marije neemt ouders graag mee in de wereld van de kinderopvang
01jun 2017

Yes! Wij voeden samen op!

Donderdag 1 juni 2017, van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Als je zwanger bent en je kiest ervoor om je kindje straks naar de opvang te laten gaan, wat betekent dit dan precies? Yes! Kinderopvang snapt dat deze vraag speelt bij (toekomstige) ouders en wellicht ook bij opa’s en oma’s. Daarom organiseert Yes! Kinderopvang een avond om ouders te informeren over het reilen en zeilen op de opvang. De volgende avond vindt plaats op donderdag 1 juni 2017.

Zo’n twee keer per jaar organiseert Yes! Kinderopvang de avond 'Yes!, Wij voeden samen op!'. De pedagoog die –en dat is vrij uniek- Yes! in dienst heeft, begeleidt de avonden. Met een eigen pedagoog in huis, kan de kinderopvangorganisatie niet alleen structureel dergelijke inhoudelijke avonden organiseren, maar kan Yes! ook een opvoedblog bijhouden op www.yesikvoedop.nl en individuele opvoedvragen waar ouders mee kampen, oplossen.

Betrokken bij de wereld om een kind heen
Pedagoog Marije begeleidt de avond en geeft aan waarom het zo belangrijk is om als organisatie betrokken te zijn bij de wereld om een kind heen. Deze avond draagt daaraan bij. ‘Tijdens de avond neem ik ouders mee in de wereld van de kinderopvang en vertel ik over de historie van de kinderopvang, het pedagogisch beleid van Yes!, de flexibele pakketten die we bieden en de praktische kant zoals bijvoorbeeld het dagritme op het kinderdagverblijf. We informeren de bezoekers niet alleen, maar leren elkaar een beetje kennen. Ze weten dan ook wie ik ben en dat ze altijd bij mij kunnen aankloppen met opvoedkundige vragen en problemen’, aldus pedagoog Marije van der Schelling. Uit de reacties blijkt dat ouders deze avonden enorm waarderen: Tijdens één van de avonden zei een vader: ‘Ik wil jullie graag complimenteren voor de manier waarop jullie zaken aanpakken. Open communicatie naar ouders, dit soort informatie avonden, de fijne sfeer op de groepen. Ik ben heel blij met jullie!’

Ook voor opa, oma, oppas, buurvrouw, leerkracht en andere geïnteresseerden
Nieuwe ouders van Yes! maken kennis met Marije tijdens de avond ‘Yes!, wij voeden samen op!’ waarvoor ze een uitnodiging ontvangen. De volgende avond 'Yes! Wij voeden samen op!' is op 1 juni 2017 van 19:00 tot 20:30 uur. Ook opa, oma, de oppas, de buurvrouw, de juf, de meester en iedereen die meer wil weten over kinderopvang en/of Yes! Kinderopvang is van harte welkom. De avond is gratis. Na deze avond weet ook u wat kinderopvang voor u en uw kindje kan betekenen.

Wilt u zich aanmelden of heeft u behoefte aan meer informatie? Stuur dan een e-mail naar marije@yesikvoedop.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Yes!-locatie, Frits Vogelstraat 1
Organisator: Yes! Kinderopvang
Email:marije@yesikvoedop.nl
Website:www.yesikvoedop.nl


Deel dit bericht met je vrienden!