maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Speeddaten met je favoriete boek

Speeddaten met je favoriete boek

23 mei 2017
Van 20:00 uur tot en met 21:00 uur

Wat vertelt dit boek over jouw ontwikkeling?
Op dinsdag 23 mei kan iedereen die dat wil op speeddate met zijn of haar favoriete boek. Bezoekers ontdekken in een gesprek van 15 minuten met een coach welk thema op dit moment belangrijk is hun leven. Er is een life coach, een kunstzinnige dynamische coach en een bio-energetische coach. De speeddaters komen er zo aan de hand van hun favoriete boek achter in welke richting ze zich willen ontwikkelen. Nieuwsgierig? Kom langs van 20.00 – 21.00 uur in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de website

In het kort
Wat : Speedcoachen met je favoriete boek
Wanneer : dinsdag 23 mei, 20.00 – 21.00 uur
Waar : Bibliotheek Walburg Zwijndrecht, Norderstedtplein 8
Toegang : Gratis, er is vrije inloop

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!