maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Telemann Ensemble Academy - gratis concert

Telemann Ensemble Academy - gratis concert

20 mei 2017
Van 10:00 uur tot en met 21:00 uur

Dutch Baroque organiseert een unieke ‘Academy dag’ voor gevorderde amateurs van jong tot oud. De deelnemers worden als ensemble zowel muziek technisch, op presentatie en interpretatie gecoacht door Hanneke Wierenga, Tini Mathot, Marion Moonen en Gerard de Wit. Duo’s, trio’s en kwartetten kunnen zich als groep aanmelden, maar ook solo spelers op  klavier (orgel/klavecimbel), blazers en strijkers kunnen zich aanmelden. Het repertoire kiest uzelf uit het oeuvre van Telemann. We sluiten de avond namelijk af met een concert in in concoursvorm, waar alles wat er geleerd is die dag meteen in de praktijk kan worden gebracht!

Voor 50,00 euro neemt u niet alleen deel aan de workshops overdag, maar doet u ook mee aan het concours in de avond. Bij deze prijs is ook een eenvoudige avondmaaltijd inbegrepen. Na boeking ontvangt u een email waarin u aan kunt geven met wie u ingedeeld wilt worden (bijvoorbeeld als u met bevriende musici of met uw ensemble inschrijft) of dat Dutch Baroque een ensemble voor u samenstelt. Verder kunt u hierin ook aangeven welk instrument u bespeelt en welke muziek u heeft gekozen.

Kosten bedragen Euro 50,-p.p. Inschrijven kan via de website.


Gratis toegankelijk concert om 19:30 uur
Met een gratis concert sluit Dutch Baroque een unieke ‘Academy dag’ af. Op 20 mei geven de gerenommeerde barokspecialisten Hanneke Wierenga, Tini Mathot, Marion Moonen en Gerard de Wit workshops binnen hun vakgebied. De muziek van G. Ph. Telemann staat overdag centraal. Tijdens de workshops oefenen de ensembles op deelname aan het concert in concoursvorm die avond. Dit concours is voor iedereen gratis toegankelijk! Kom dus luisteren naar prachtige optredens en bepaal mee wie met de publieksprijs naar huis gaat.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Dutch Baroque

Oude Kerk, Kerkstraat 49

www.dutchbaroque.nl
Deel dit bericht met je vrienden!