donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Sela's Dorpskerkentour 2017 (Uitverkocht)

Sela's Dorpskerkentour 2017 (Uitverkocht)

10 mei 2017
Van 19:00 uur tot en met 22:00 uur

Vandaag geeft de band Sela een concert in de Maranathakerk. Tijdens het concert dat onderdeel uitmaakt van Sela’s Dorpskerkentour 2017 is er volop gelegenheid om samen te zingen tot eer van God! Voor wie geïnteresseerd is, concerten zijn vaak snel volgeboekt. Meer informatie en reserveren kan via www.sela.nl/concerten

De band Sela schrijft liederen voor de kerk van nu. Nederlandstalige liederen die een brug slaan tussen muziekstijlen, liedculturen en kerkelijke stromingen. Bekende liederen als 'Ik zal er zijn', 'Gebed om zegen' en 'Zie hoe Jezus lijdt voor mij' worden in steeds meer kerken van Nederland gezongen."

Deel dit bericht met je vrienden!